OOTD: Grey with denim

7:40:00

Kabelka- reserved, Boty- Baťa

Dnešní počasí bylo opravdu hodně zvláštní. Ze začátku teplo a potom chladněji. Proto jsem si dnes raději vzala šedé sako, kterému jsem vyhrnula rukávy, jelikož je asi o dvě čísla větší. Konečně jsem vytáhla mé nové botky, které jsou celkem nepohodlné (achjo), ale i tak je budu pořád nosit, klasika. Puchýře mě přece nezastaví sakra.


Na ruce můžete vidět můj Kabbalah náramek o kterém si můžete přečíst ZDE. Riflové kraťasy mám již asi rok a jsou ustřižené z máminých riflí. Jsou ultra pohodlné s vysokým pasem a hodí se skoro ke všemu. Tento outfit je celkové hodně pohodový a přesně na takové pokecání s kámoškou je skvělý. (díky za fotky Ivčo). 




Jaké jsou Vaše letní sandálky? Chodíte i v nepohodlných nebo je rovnou prodáváte nebo házíte do koše? Přeji Vám krásný den. 

Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mě většina balerinek nebo sandalek dělá puchýře, ale většina bot časem povolí tak myslím že i ty tvé od Bati. Outfit se mi moc líbí. Nechystáš náhodou další článek o běhání ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky myslím i tím, že jsou kožené :) Děkuji ti moc a na článcích o běhání se pracuje a jeden bude hned tento týden :)

      Vymazat
  2. Jé, není to focené u Karolíny?:)
    A boty jsou super, škoda, že nejsou moc pohodlné :). Já si teď koupila "chunky heels" a byla jsem překvapená, že v nich v pohodě vydržím celý den a žádné puchýře jsem neměla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano je to tam focené :) No já pořád doufám, že se nějak vychodí, přece je mám po druhé na sobě :D

      Vymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe