KABBALAH, červený náramek proti "zlým očím"

8:00:00


V poslední době sama nevím, s kým se přátelit, komu věřit, kdo mi nedělá z života peklo. Chtěla bych si tím být alespoň trochu jistá a nebo si alespoň myslela, že to co dělám je správné. Teď to opravdu nevím. Nevím zda to, co dělám je správné. A proto jsem trochu brouzdala po internetu a našla zajímavou učení/smysl/nápad..Kabbalah.



Červená šňůrka/náramek/řetízek. Tato šňůrka, kterou nosíte na levém zápěstí/ruce, by Vás měla chránit před uřknutím a před zlými lidmi, kteří Vám znepříjemňují život, kteří se na Vás dívají tzv. "zlýma očima". Nosí se na levém zápěstí nebo ruce, jelikož levá strana těla, speciálně ruka/paže je přijimatelem veškeré energie.  

Slovo Kabbalah znamená "přijmouť", označuje "přijatou tradici".


Ale tyto červené šňůrky nosí lidi na celém světě, bez ohledu na víru. Líbilo se mi to. Ten nápad, to celé myšlení Kabbalah. Nosím šňůrku na ruce a můžu říct, že pár lidí se z mého života docela zmizelo. Za dva dny, zmizeli tři lidé, kteří mi v poslední době dělali nejvíce starostí, strachu a bolesti. Náhoda?

Doufám, že Vás tento článek bavil. Jaký máte názor na Kabbalah? Máte nějaké jiné metody jak se vzdálit takovým lidem? Přeji Vám krásný den.

Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM




You Might Also Like

2 komentářů

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe