5 způsobů, jak zahnat o prázdninách nudu

8:00:00


Dneska mám pro Vás pár tipů jak trávím volný čas o prázdninách a co všechno dělat, aby jste se nenudili. Teplé dny jsou jako stvořené pro relax, takže zde máte pár nápadů co dělat. 

1. Přečíst si knihu

Nudíš se, je pěkně a tobě na poličce leží plno knih? Přečti si zajímavou knihu, kterou doporučuji třeba ZDE. Nebaví tě číst? Určitě máte ve městě trafiku, nebo stánek s časopisy, které jsou plné inspirace na léto a plné zajímavých článků. Doporučuji třeba časopis Elle nebo Cosmopolitan. Chceš se o prázdninách trochu zlepšit v cizím jazyce? Kniha v angličtině nebo časopisy jsou tou správnou volbou.

Jillian Michaels's 16-Minute Slim-Down: do as many reps of each move as possible for 1 minute

2. Jít cvičit/běhat

Nezačali jste cvičit přes Jaro? Zacvičte si dneska! Běžte si zaběhat nebo jen tak zacvičit doma. Máte blízko posilovnu? A budete mít čas celé prázdniny? Kupte si pernamentku a začněte cvičit tam. Na youtube je spousta videí, které jsou na cvičení/hubnutí perfektní. Sama mohu doporučit Jillian Michaels. 

Roasted Banana Ice Cream- recipe number one to try in my new ice cream maker! <3

3. Udělat si osvěžující drink/zmrzlinu

Udělejte si ledový čaj a nebo domácí zmrzlinu. Jak? Dejte do mrazáku nakrájený banán a po ztuhnutí jej rozmixujete s kapkou mléka nebo tvarohu. To je všechno. Je to nejlepší zmrzlina co existuje!! 

Tips For Call Center Etiquette

4. Najděte si brigádu

Ano, řekne se to lehce, ale pokud budete hledat, tak najdete. V každém Call centru Vás (pokud Vám je více jak 18) vezmou. Běžte se zeptat kdekoli. Do cukrárny, do stánku, na poštu... Za optání nic nedáte a malý přivydělek na prázdniny určitě neuškodí. 

The crystal clear water seems calming and purifying. A transcendentalist would enjoy a nice relaxing swim in this water while being in touch withe the beauty of nature.

5. Akvapark, štěrkovna, řeka...

Pokud tedy brigádu nenajdete a je horko k nevydržení, běžte k vodě. Aquapark, řeka, jezero, štěrkovna... Určitě něco podobného ve svém městě/vesnici máte. Vezměte kamarády a udělejte si celý den u vody. 

Doufám, že jsem Vám trochu pomohla a odpověděla na otázku: Co mám dělat? Přeji Vám krásný prázdninový den.

Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM

You Might Also Like

0 komentářů

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe