ONE DAY IN PICTURES: Trieste

5:00:00


Dnes mám pro Vás krátkou ukázku toho, kde teď jsem. Bydlím teď v Trieste. Je to hodně staré, ale velmi krásné město. Lidé jsou milí a pokaždé Vás pustí na přechodu pro chodce (u nás v Ostravě? nikdy). Bydlíme hned vedle krásného kostelíku, kde každý večer hraje plno dětí fotbal. To u nás ho hrají jen online... Miluji toto město, brzy také uvidíte proč. 

Today I have for you some photos of Trieste. This city is old, but very beautiful. We live next to the church, where a lot of children are playing a football. I love this city. I want to live here.



Každý den zmrzlina? Proč ne. Mohla bych tu na ni přežít. Tolik příchutí, že nikdy nevím jakou vybrat. Hlavně ji nestíhám ani fotit. Více fotografií můžete vidět i na mém instagramu (Simona_kom). Posezení přímo před domem je parádní, jen sednout si je někdy problém. 

Every day ice cream? Why not. I could live on ice cream. So much flavor, that I never know, what to choose. A lot of pictures can you see on my instagram (Simona_kom). 




Byli jste už někdy v Itálii a nebo přímo v Trieste? Jaká je Vaše nejoblíbenější příchuť zmrzliny? Přeji Vám krásný sluneční den a posílám pozdrav z Trieste. 

Have you ever been in Trieste? What´s your favorite flavor of ice cream? I wish you a beautiful day! I send a greeting from Trieste.

Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Nádherný fotky! Pro podobný místa mám fakt slabost, takže tady napůl slintám a napůl brečím, jelikož je těch fotek tak maličko... Každopádně začínám sledovat tvůj instagram a kdo ví, třeba se dočkám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Jojo budu přidávat další :) Určitě se dočkáš :)

      Vymazat
  2. Fotky jsou skvělé!! A do Itálie se letos chystám také, takže mě úplně naladily a už se nemůžu dočkat. Nechtěla bys napsat něco o tom jakym foťákem fotíš, jakym objektivem a v jakem programu upravujes? ? :) bylo by to moc fajn a jinak si užívej. Ps: ty jsi tam sama nebo s rodinou/přítelem?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) A kam se přesně chystáš?? :) Děkuji ti za inspiraci, hned jak budu moct tak o tom napíšu :) Jinak jsem tu s rodinou :)

      Vymazat
  3. Bellissimo le fotografie che ai fatto del mio quartiere :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe