Maybelline Color drama - intense velvet lip pencil

9:02:00


Dnes Vám ke krásnému počasí přináším i recenzi na tu nejlepší pastelku na rty od Maybelline. Tato barva (420 IN WITH CORAL) je pro mě volání léta a tak Vám ji ještě před příchodem léta chci ukázat a navnadit Vás ke koupi.


Pastelka je poměrně skladná, a vejde se i do té nejmenší kabelky. Její aplikace je snadná a můžete ji aplikovat (ty zručnější) i bez zrcadla (já si tedy netroufnu). Nejlepší na pastelce je to, že se na rtech nerozpíjí a nedělá barvené mapy. 


Její sytost je naprosto famózní. Je krásně pigmentovaná a je matná, což na rtech vypadá opravdu nádherně! Nevím jak jiné odstíny, ale tato neonově růžová je s pigmentací šampión. Já ji koupila v drogérii Rossmann, ke byla ve slevě za neuvěřitelných 65 korun. Teď mě štve, že jsem si nepořídila ještě nějaký odstín, ale určitě to dlouho trvat nebude a půjdu si pro další. V nabídce jsou barvy tmavé, ale i hodně nude, které mi v matné verzi příjdou hodně krásné. Já si ale potrpím na tuto hravou barvu a myslím, že toto léto to bude můj favorit.


Výdrž je perfektní, pila jsem s ní, jedla a přitom ještě měla takový ten divný tik, kdy si pořád třu rty o sebe, a vydržela minimálně 4 hodiny. S takovou barvou je to opravdu síla! 



Tuto pastelku můžu tedy z celého srdce jen doporučit. Určitě mi napište, zda ji už máte taky vyzkoušenou a jestli mi doporučíte nějakou podobnou pastelku od jiné značky. Užijte si krásný sluneční den :) 

Vaše Simona 


FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM




You Might Also Like

2 komentářů

  1. Ty jo, tak ta vypadá strašně moc skvěle a moc ti sluší, asi si ji taky budu muset pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo :) určitě si ji pořiď :) je skvělá :) a děkuji moc :)

      Vymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe