Snídaně sportovců - Vločková kaše

9:05:00

Dneska jsem si šla konečně po dlouhé době (asi dvou dnů) zaběhat ráno na lačno. Samozřejmě jsem za tři-čtvrtě hodiny přišla unavená a hladová a tak mě nenapadlo si udělat lepší snídani než Vločkovou kaši se skořicí, medem a kakaem. Samozřejmě to bylo jídlo, které jsem si nedělala poprvé, ale dneska mi tak chutnala, že se o ni musím s vámi podělit. 

Brownie Batter Overnight Protein Oatmeal | 19 Overnight Oats Recipes To Restore Your Faith In Breakfast
Na přípravu potřebujete: 

Pánev

Mléko
150 g jemných vloček
1 velkou lžíci medu
skořic na posypání
ořechy/ovoce/semínka na dochucení/kakao

Na pánev nasypte dané množství vloček a nechte je trochu opražit. Jak začnou vločky trochu vonět, zalijte je dostatečným množstvím mléka, tak aby vločky trochu plavaly. Do mléka s vločkami dejte jednu lžíci medu nebo toho, čím sladíte. A na konec posypte skořicí. Míchejte směs, aby se Vám nepřipálila a odstavte z plotny jak začne kašovitá směs houstnout. Přendejte kaši do mísy/talíře a posypte svým oblíbeným dochucovadlem = skořice, oříšky, semínka, sirup, ale já si na kaši posypala trochu kakaa... 

Doufám, že Vám kaše bude chutnat a těším se na další článek

Vaše 
Simona

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mňam to vypadá úžasně!!! :) Jinak můžu se zeptat kolik jsi už zhubla? Protože jsi takový můj vzor v tom sportování. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jo a taky kolik měříš, protože jsem to tady nikde nenašla, ale pokud je to moc osobní tak dopovídat nemusíš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky :) měřím cca 165 cm, Před tím než jsem začala cvičit a jíst trochu lépe jsem vážila okolo 67-68 kg, teď si držím váhu kolem 58-59 kg. :)

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe