Prázdniny, soutěž a nový účes

11:51:00


Omlouvám se za delší neaktivitu, ale v nedávné době vůbec nebyl čas na nic. Ale teď už mám prázdniny a volno, takže se můžu plně soustředit na pár věcí, které bych chtěla za prázdniny stihnout. Dneska jsem si u Rendy z Ordinarylife přečetla o jedné soutěži, která mě hodně zaujala, jelikož to nebyla jen taková klikací soutěž. V této soutěži šlo o vytvoření RLF líčení a pojmout ho podle svého, takže můj makeup dopadl asi takto:


V druhé řadě bych Vám chtěla říct, že jsem dneska byla u Kadeřnice, s myšlenkou že bude ze mě blondýna jsem šla do města k paní kadeřnici, která mi melír udělala, ale nejde to ani poznat. No možná je to i dobře. Není to až takový zásah, ale budu pomalu zesvětlovat až jednou budu opravdu blond. 


Jaké máte plány na prázdniny? A jak by vypadal Váš RLF makeup?

Přeji krásný den
Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Líčení je moc hezké :) Škoda, že články nepíšeš delší, ráda bych si to přečetla třeba proč chceš jít na blond, jak dlouho tě melírovala a podobně. A ty vlasy ti taky sluší, bych řekla, že to poznat jde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji zkusím se více rozepisovat ;-) Děkuji moc :)

      Vymazat
  2. A jaké další věci bys chtěla stihnout ?

    OdpovědětVymazat
  3. a odkud bereš peníze na tolik kosmetiky a a taky často nakupuješ. Máš nějakou brigádu? Nechceš napsat třeba článek o tom co máš v plánu?

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe