AVON lip crayon

17:50:00


Dnes Vám představím novou pastelku na rty od Avonu. Tuto značku osobně nepreferuji, ale přišla jsem k této pastelce, kterou v této nude barvičce určitě využiji.


Barvička je krásná přirozená, taková hezčí rtová. Má jemné třpytky, které na rtech nejdou moc vidět, ale na sluníčku se krásně třpytí. Někdy se třpytí dokonce do fialova, takže barva pastelky vypadá pokaždé trochu jinak. 


Výdrž je na pastelku velmi dobrá až mě to překvapuje. Vydrží na rtech přibližně 3 hodiny i s jídlem a pitím. A samotná aplikace je jednoduchá a zvládnete ji i bez zrcadla.


Pigmentace je perfektní a určitě se kouknu i po dalších odstínech, které by byly krásné na léto. Přemýšlím o nějaké fialové nebo oranžové. Od paní z Avonu jsem ji pořídila za 50 korun. Byla s poloviční slevou, ale i tak mi cena přijde velice lichotivá. 


Takže pokud budete mít po ruce katalog Avonu, tak se určitě po těchto barevných pastelkách koukněte, rozhodně nebudete zklamaní. Máte nějakou podobnou pastelku i od jiné značky? A jakou barvu by jste si vybrali vy? Přeji Vám krásný den.

Vaše Simona

FACEBOOK      TWITTER     INSTAGRAM

You Might Also Like

2 komentářů

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe