Splněný Wishlist Leden 2013

14:03:00

Ahoj Všichni:) Dneska mám pro Vás článek o pár mých věcech, které jsem s dlouho chtěla koupit, ale pořád ne a ne, a konečně jsem se k nim odhodlala. Ale ještě k úvodu, určitě se budete divit, že příští týden budu doma a ne na LYŽÁKU, o kterým jsem vám říkala ve video: co si beru na hory. Lyžák se nám posunul z Ledna na Březen. Smůla no, ale doufejme, že bude hodně sněhu.





Hned k úvodu bych chtěla říci, že tyto věci jsem kupovala v drogérii, která vlastně ani nemá název ale má v ní značku Catrice, tak jsem strašně nadšená a totálně nechápu, jak to, že třebas v DM nebo ve většině Rossmanu není tato značka. Klidně mi do komentářů napište, jestli máte ve vašem okolí značku Catrice, a jestli ji náhodou nemáte taky v nějakém takovém mini obchůdku.

070 Mud Spencer & Coralle Hill (124,-)

Už dlouho jsem si chtěla tuto paletku od Catrice koupit. Je v odstínu 070 Mud Spencer & Coralle Hill a hodně jsem přemýšlela, jestli si vzít tuto nebo s tu modrou variantu. Nakonec jsem sáhla po této, jelikož ta krásná korálová růžová se dá krásně použít i jako tvářenka. Výdrž má vskutku dobrou. Další plus této paletky mi přijde její krásný rozjasňovač. Dá se použít jak přes celé víčko tak na rozjasnění nadočnicového oblouku nebo lícních kostí. Dá se s ní vymyslet spousta líčení a strašně se těším, jak je všechny vyzkouším. 

Pískový lak od Gabrielly Salvete- Blue imperial 14 (75,-)

Další je krásný pískový lak od Gabrielly Salvete, který jsem už dlouho chtěla. První jsem chtěla takový oranžový odstín, ale jak jsem viděla tento modrý v odstínu Blue imperial 14, musela jsem ho mít. Na nehtech vypadá opravdu nádherně a modře. Myslím, že tento lak můžu pasovat, za nejlepší lak mé sbírky. 


A tohle je už známá klasika mezi všema youtuberkama a blogerkama. Korektor od Catrice- Camouflage cream, který, jak už jste asi od všech slyšeli, je naprosto úžasný. já mám v odstínu 010 Ivory a na kruhy a nedokonalosti je prostě perfektní. Vydrží celý den a ani se nehne. 

Určitě všechny tyto věci uvidíte a uslyšíte o nich ve video o Nákupech za Leden, které bude tento víkend. 


You Might Also Like

1 komentářů

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe