Má předsevzetí na rok 2014!

12:25:00

Ahoj holky! Tak jak jste si užily Silvestra? Já suprově. Byla jsem s přítelem u nich doma a bylo to bezvadný. Jen mě mrzí, že všude byla mlha a nešel vidět ohňostroj. Dnešek s posláním: ,,Jak na Nový rok, tak po celý rok" mě doufám obejde velkým obloukem. :D Válení se v posteli, a koukání na pohádky asi nebudou tím pravým plánek na dalších 364 dní. :D Připravila jsem si tedy pro Vás článek o mých předsevzetích na tento rok. Předsevzetí budou nejen o mě ale i o mém blogování a youtubeření (srandovní slovo :DD).

Made by me 🎉
  1. Cvičit, jíst zdravě= ZHUBNOUT. Minulý rok se mi to moc nedařilo, jelikož se mi ani moc nechtělo, jíst budu vždycky, jelikož kdybych měla dietu tak bych asi umřela hladem. já totiž jídlo miluji, no prostě budu muset jíst s Mírou...A nebo i s Lukášem. :D
  2. Učit se, mít čas na přítele, videa a na blog= STÍHAT. Diář jsem si koupila na už před Vánocemi a strašně jsem se těšila jak si do něho budu psát a taky píšu. Chci se více učit a mít krásné známky na konci roku. Abych stíhala dávat pravidelně videa a články na blog, budu je psát a točit o víkendu. Potom je všechny přenastavím a budou chodit pravidelně celý rok. Naštěstí jsem si už takový menší rozvrh toho, co budu točit a psát napsala, takže teď stačí jen odškrkávat z diáře.

  3. Přečíst hodně knížek do školy. I když mě maturita (už teď z ní mám strach) čeká až za necelé dva roky, chci začíst číst povinnou četbu. Už jsem s nějakýma začala, nějaké dočetla a tento rok budu číst, až se mi bude z očí kouřit!

  4. Více se starat o svou pleť. Začínám už teď. Koupila jsem si krém od Mixy- Balancing cream, který používám hlavně ráno. Uvidíme jak bude účinkovat a pomáhat, určitě na něho čekejte Recenzi. 
Tak to bylo všechno. Není toho moc, ale zase nakládat si toho hodně by nebylo dobré a z 90% bych to nesplnila. Doufám, že mi to nadšení vydrží i po celý tento rok. A jestli máte taky nějaké předsevzetí nebo dokonce máte stejné nebo podobné jako já, určitě mi napište do komentářů. Užívejte poslední dny prázdnin. Zítra na Vás čeká video Oblíbenci v roce 2013.

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To jsme na tom podobně. :D Zhubnout bychom taky potřebovaly, ale vždycky to odložíme "na zítra" :D a pak k tomu už nikdy nedojde. Loni jsme vydržely cvičit jen asi do letních prázdnin, a pak se na to opět vykašlaly. :D Snad to letos bude lepší! :)
    Články taky budem přednastavovat - už teď máme skoro všechny na leden napsané. :DD A co se týče povinné četby, tak zrovna teď o Vánocích jsme musely přečíst dvě knížky.
    Snad ti ta předsevzetí vyjdou!! :)
    M&M

    OdpovědětVymazat
  2. ďakujem :-* aj tebe prajem šťastný Nový rok :)
    čo sa týka predsavzatí, tak držím palce nech ti vydržia po celý rok. Ja som si ich radšej prestala dávať, pretože ma o pár dňoch prestanú baviť. 1,2 a 4 bod by som chcela aj ja. Dúfam, že sa mi to podarí a preto si to nedávam ako predsavzatie. 3 bod, tak fúha... nemám rada povinné čítanie i keď sa mi to na muturu zíde.

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe