Felling Feline

17:53:00


Start. Simona zkusila svou první rtěnku, nebo spíše "máslo na rty" jak je na rtěnce napsáno. Můj první výlet do školy s rtěnkou byl velice vtipný... Měla jsem nakulmované vlasy, a toto líčení, připadala jsem si jinak pouze tím, že mám něco na rtech. Ale najednou mi všichni začali otevírat dveře, zdravit mě a dokonce mi i kuchař v naší školní jídelně sám odnesl talíř :D No není to úžasné? :D Možná toho někdy začnu využívat. :D





Řasenka Maybelline Rockett volum express, Astor lipcolor butter 011, Maybelline color tattoo 35- On and on Bronze, Alverde Brauegel 02 Brown.

Všechny tato dekorativka mi příjde naprosto skvělá!! Řasenka mi už bohužel dochází ale nebudu se bát si ji někdy koupit znova, příště ale zkusím možná něco jiného, ale tato mi vyhobuje na 100%. Lipcolor butter je také úžasný, hydratuje, ale kvůli hydrataci moc nevydrží, ale mizí velice přirozeným způsobem. Nedělá žádné šmouhy, ale "odchází" přirozeně a s výsledkem jako kdyby jsme jedli zralé maliny.

Řasenka na obočí mě zaujala ze všeho nejvíce. Už jsem o ni slyšela u Lou z getthelouk, která má ten první odstín pro blondýny a mě to zaujalo a koupila jsem si ten tmavší odstín pro brunety. Žádné jiné odstíny tam nejsou, to už by jste si museli řasenkovat obočí řasenkou na oči. :D A o color tattoo nemusím ani mluvit. Všechno jsem to měla naplánované vyzkoušet a určitě vám o těchto úžasných věcičkách povím i ve videu, které brzy bude. 

Když už jsme u toho, první video bude spíše něco Tagového, aby jste mě lépe poznali apod... A potom bude video o tom co jsem dostala k Vánocům. :) Strašně se těším!!! :) 


You Might Also Like

2 komentářů

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe