Astor LipButter 011 Feeling Feline

10:30:00


Ahoj Všichni! Jak si užíváte prázdniny? Já fajn. Dneska jsem si pro Vás připravila Recenzi na tuto krásnou skoro rtěnku od ASTOR. Říká se tomu máslo na rty, má to být něco mezi leskem a rtěnkou. Je to hlavně pro ty, kteří s rtěnkami chtějí začít, ale bojí se výrazných barev a reakce ostatních. Já sama jsem si tento LipButter koupila kvůli tohoto důvodu. Nikdy mě nikdo ze školy ani doma neviděl
s rtěnkou ale já strašně chtěla začít nosit trochu výraznější rtěnky. Tohle je ta pravá kráska. 


Já ji koupila v drogérii DM za 165,- a barev je opravdu spousta. Tahle barva je takový střed mezi těmi ostatními. Byly tam hodně tmavé, některé do červena některé do fialova. A na druhé straně byly Světlounce růžové až béžové. Já chtěla zkusit něco tmavšího a růžového. 011 mi padla hned do oko. 


Na rtech vypadá opravdu krásně, jen mi vadí výdrž. Jen zase je hodně hydratovaná takže s výdrží nejsou moc velké kámošky. Jenže tohle není moc velké mínus, jelikož rtěnka "odchází" ze rtů přirozeně a rovnoměrně, takže na rtech vypadá pořád pěkně i když to už pouze vypadá jako narůžovělý lesk. 

LipButter se dá vrstvit. Na horní fotce vidíte pouze jednu vrstvu. Můžete klidně pouze "naťupkovat" (to je slovo :DD) rtěnku doprostřed rtů a rozmazat prsty a taky bude vypadat moc pěkně. Nebo si z ní udělat krásný tmavý obleček pro rty a dát na ně dvě vrstvy. Pokaždé bude efekt úplně jiný. 

+
Dostupnost
Barevná škála v drogériích
Efekt

-
Výdrž (ale pořád mizí ze rtů rovnoměrně) 


Tento LipButter bych doporučila spíše těm, kteří chtějí s rtěnkami začít, tak jako já. 



You Might Also Like

2 komentářů

  1. My máme podobnou od Bourojis, a jsme s ní maximálně spokojené! :) Barvu máme takovou broskvovou, a i když nevydrží slibovaných 8 hodin, jak říkáš, ztrácí se ze rtů přirozeně a tak to vůbec nevadí! :))
    Jinak jsme koukaly na tvoje nejnovější video s líčením, a je skvělý! ... Můžem se jen zeptat, jak nastavuješ tu miniaturu u videa? Víš co myslíme - takovej ten obrázek, co je vidět než si člověk video pustí. :DD

    M&M - themybloog.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe