5 TOP ZA 2K15

8:00:00

Zdravím Vás všechny. Dnes mám pro Vás krátký článek o mým top věcech za rok 2015. Vybírala jsem ze všeho a opravdu to, co jsem používala nejčastěji a co mi dělalo největší radost po celý rok. 
PS: Taky je u Vás taková ukrutná zima?
PS2: Mám na sobě dvoje ponožky a i tak mám studené nohy.. Brr
1. DIÁŘ
Je to věc, která mě napadla jako první. Je to první věc, kterou nosím všude s sebou a kdybych tento malý diář někde ztratila, Simonu by už asi nikdo neznal. Opravdu není to tak vážné, ale jsme super dvojka a to by Vám potvrdil každý člověk, který mě zná. Tento diář jsem si vytvářela sama. Je to obyčejný notes, který jsem si zorganizovala podle svého. Mám ho od června až do května a lepím a píšu si do něho opravdu vše. A když vše, tak VŠE!


2. KYTARA
Další věc, která je má oblíbená a ihned mě napadla. Hraji na ni každý den, a beru si ji taky všude. Je to můj miláček (pojmenovala jsem ho Teodor). Jen chudák potřebuje nové struny.


3. TENISKY NA BĚH
Teď už jsem musela trochu zapřemýšlet, ale činnost, kterou dělám denně je běh/cvičení. Tyto tenisky mám od března a pořád vypadají skvěle. Nosím je jak na běhání, tak i na cvičení do posilovny. Jen když šlápnu do kaluže, musí do pračky. Jsou ultra pohodlné a nikdy nezměním názor, že do sportovních bot se vyplatí investovat!


4.CHANEL 
Z kosmetických produktů jsem zařadila tuto paletku čtyř očních stínů od Chanel. Už ji mám přes rok a půl, je už dobře vymletá, ale používám ji denně. Vytvořím s ní jak neutrální tak hodně výrazné líčení a nikdy se mi neomrzí. 



5.RUKAVICE
Tuto věc jsem zařadila až na konec, jelikož je thaibox v poslední době pro mě radostí a štěstím. Baví mě čím dál více a chci se v tomto roce zlepšit a dokázat i nějaký úspěch. Rukavice mám na sobě taky skoro denně a opravdu je to věc, která mě dělá šťastnou. 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Je mi strašná zima dokonce i když jdu spát zabalená do té nejteplejší deky, co jsem dostala na vánoce, mám ponožky, jsem oblečená a na peřině mám ještě deku. Prostě mrznu :D Vlastnoručně udělaný diář je asi stejně úplně nejlepší. Mám teď týdenní maličký a asi mi to nebude stačit. Předtím jsem měla denní, ale ten byl zase obřík.... Ale zase mi tam všechno vlezlo no... Je to těžký...
    Ty věci jsou fajn. A jo, máš pravdu, že investovat do dobrých tenisek se vyplatí, ale to pro mě taky celkem oříšek, sehnat dobré tenisky, které by se mi po každodenní užívání nerozpadly do 3 měsíců :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi jsem našla spřízněnou duši :D Já potřebuji ještě nějaký malý deníček do kapsy na nápady. :D

      Vymazat
  2. Tá paletka od Chanel vyzerá fakt super ! :) A diárik takisto :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe