3 TIPY NA POHODOVÉ KNIHY

8:06:00

Dnes mám pro Vás 3 tipy na skvělé knihy, se kterými určitě nešlápnete vedle. Já je číst bud určitě znovu a v poličce se na ně moc dlouho prášit nebude. Jsou to knihy, které jsem přečetla v posledních dvou měsících (stydím se, není čas číst více) a jsem z nich nadšená. Jaké jsou vaše oblíbené knihy? 


Konec prokrastinace
Jako první knihu jsem vybrala Konec prokrastinace. Je to už celkem profláklá kniha, která frčela na sociálních sítí rychlostí světla. Já jsem se k ní dostala nedávno a přečetla jsem ji za 3 dny. I když je to kniha spíše poučná a radí, jak skončit s odkládáním věcí na "potom", tak je velmi zábavná a čte se velmi dobře, jelikož je prokládána spousty obrázky a grafy. Určitě ji mohu doporučit. 



Život jedna báseň
Celkem klasická romanťárna, která se trochu vyvine a na konci čtenáře i překvapí. Takové knihy čtu jako relax. Nemusím nad ničím přemýšlet a je to pro mě jako odpočinkový seriál. Stran to nemá mnoho a čte se to velmi dobře. Mohu velmi doporučit i další knihy od stejné spisovatelky, které jsem četla (Beznaděj). 


Sněží, sněží...
Poslední knihou, kterou jsem přečetla až teď je Sněží, sněží... Celkem mě mrzí, že jsem ji nečetla v době vánoc, kdy mi chyběla ta Vánoční nálada. Další skvělá kniha, která patří do sbírky Johna Greena spolu s dalšími spisovateli. 3 vánoční romantické příběhy, které opět beru jako velký relax. Klasika, která nezklame :) 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Let it snow od Johna Greena som čítala cez Vianoce a tú knihu milujem ! :) super článok :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe