Nákupy na internát/kolej

18:27:00














Předem se všem omlouvám za moji "aktivitu". Poslední dobou nebyl vůbec čas psát články, ale teď se zase blog dostane zpět do svých kolejí a bude všechno OK. Pracovala jsem a hodně cestovala, turistovala a nakupovala, takže nějaké články už připravené mám. Dneska mám pro Vás článek ohledně toho, co si beru na intr. Takové základní věci co jsem si koupila. Samozřejmě dám podle oblíbenosti i článek s nějakými vychytávkami na pokoj apod. 

  1. Sprchový gel 
  2. Zubní kartáček a pasta 
  3. Krém na ruce
  4. Deodorant
  5. Čistící pěna
  6. Šampón a balzám na vlasy
  7. Tyčinky do uší

Zřejmě jsem se zamilovala do všech Balea sprchových gelů, a hlavně do limitovaných summer edicí. Ty vůně jsou něco neuvěřitelného. Ale já si teď na intr vybrala tento s limetkou a aloe, které mi přijdou nejvíce osvěžující. Kartáček na zuby je už nějakou dobu jen curaprox super soft. Jiný už bych asi nechtěla, je měkoučký a já ho mám nejraději. Koupíte ho ve třech tvrdostí. Další nezbytností je krém na ruce bez kterého nedám ani ránu. Teď jsem si oblíbila Indulonu original, která je prostě dobrá klasika. Ráda ale krémy na ruce střídám, takže tento není jediný co doma mám. Další věc je již klasický deodorant. Mám raději tyto tuhé, které jsou podle mě i funkčnější než klasické spreje. Čistící pěna na obličej od Mixy je super vychytávkou do sprchy, kdy se nechci odličovat, ale jednoduše s ní vyčistím celý obličej a tím se vlastně i odlíčím. Jako šampón jsem si vybrala od Garnier Fructis o kterým jsem slyšela hodně chvály a samozřejmě jsem k němu pořídila i balzám. A tyčinky do uší/ušošťoury se hodí vždy. K tomu bych ještě přidala vatové tampónky, kterých není nikdy dost.

Pokud se chystáte na internát nebo kolej tak jako já, tak se určitě podělte o nějaké vychytávky, na které by jsme neměly zapomenout. Přeji Vám krásný den.

Vaše Simona


You Might Also Like

3 komentářů

  1. Taky používám ten curaprox a je opravdu super a deodoranty mam taky raději tuhé, ty ve spreji mi přijde že rychleji vypotrebuji. Simčo bude článek o posilování nohou a zadku? ?

    OdpovědětVymazat
  2. Kdy bude článek další článek ?

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe