OOTD: New Balance, nová láska

19:36:00


Okej, už asi po miliontéšesté obnovuji tento blog. A po miliontéšesté už Vám slibovat nebudu, že tady budu na stálo. Tento týden možná ano, další možná ne. Jsem ve škole, potom ne. Je to celé na nic a určitě se do toho jednou pustím na plno, ale to budu mít po maturitě a budu se nudit. Haha. Dnešní článek bude o mých nových botkách New Balance. Totálně jsem se do nich zamilovala. Ta barva, pohodlnost. Skvělé..skvělé...skvělééé.


Jo je fakt, že bot mám požehnaně, a pořád pokukuji po dalších a mám vyhlídnuto spoustu dalších kousků. Uvidíme do kterých se zamiluji další měsíc. Další rok. Uvidíme, uvidíme. Tyto krásky jsem koupila ve Foot Lockeru. Skvělý obchod z kterého mám snad všechny tenisky. Skvělé ceny a super sortiment (alespoň u nás v Ostravě). 


Máte taky nějaké takové botky, do kterých jste se zamilovaly hned na první obutí? Přeji Vám krásný den, týden, měsíc. Uvidíme, kdy bude další článek :D 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Boží fotky! Ta kvalita je super, čim fotíš? A ty boty mám taky jedny a jsou skvělé.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som si teraz na vianoce pytala tenisky a zvazovala som NB ale citila som sa v nich ako nemecka dochodkyna :) tak som nakoniec isla do Nike, ale tebe moc seknu!


    Pozyvam na povianocnu GA o Dermacol a Guess tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/12/povianocna-ga.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe