OOTD: ČERNÁ JE DOBRÁ!

6:54:00

Dnes mám pro Vás outfit, který mám poslední dobou hodně ráda. Je pohodlný a černý. Barevné outfity asi u mě moc neuvidíte. Miluji tmavé barvy. Takže se snažím celý šatník mít v těchto barvách. Dokonce i šaty na maturitní ples mám černé (hihi)

Poslední dobou ráda nosím věci, které jsou něco jako šaty, nebo dlouhé roláky (ty teď úplně zbožňuji). Kabát je taková klasika a botky, ty už ukončily svoji druhou sezónu a další rok si koupím podobné. 



Jaká je Vaše oblíbená barva? Přeji Vám krásný den :) 

You Might Also Like

9 komentářů

  1. moja kamarátka takisto miluje čiernu a v inom ju ani nikto dlho nevidel :) ja skôr preferujem svetlejšie farby ako biela, modrá, ružová :) a pekné fotky.

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla ráda světlejší, ale nějak čím jsem starší tím to tmavne :D Kouknu :)

      Vymazat
  2. Já zase poslední dobou miluji neutrální barvy, černou bílou a bude nebo šedou. Cítím se v nich dobře, ale na jaře aso vytáhnu něco barevnějšího.
    Simčo cvičíš a běháš porad tak často? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jaro taky vytáhnu asi něco barevnějšího :) Ano pořád běhám, cvičím spíše doma s činkami nebo někdy když se dostanu do posilovny, tak spíše dělám muay thai. Ale těším se do školy, kde je posilovna a můžu cvičit jak dlouho chci. A víš jak, přes prázdniny je to dost na nic. Já se pořád cpu, takže co vycvičím, to zase naberu. Ale se školou přijde klasický režim. :) A v pátek bude článek o jídelníčku :)

      Vymazat
  3. Tak na to se těším nejvíc :) a byla bys úplně nezlatější kdybys přidala i nějaké fotky před a po nebo něco v tom stylu a napsala něco o cvičení. A jsem ráda že ses zase vrátila, ráda tady chodím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už tady jeden článek mám, kde je fotka před i po. Teď jsem na tom s postavou dost mizerně, ale začínám zase pořádně makat a pokusím se shodit nějaké ty kilča. Už mám pár článků rozepsaných :) Takže něco přidám :)

      Vymazat
  4. moc ti to sluší :)
    www.borntobebeautiful.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Černá je též má oblíbená, moc ti to sluší! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe