CO JSEM DOSTALA K VÁNOCŮM?

13:07:00

Zdravím všechny, kteří to se mnou nevzdali. Dnes bych Vám chtěla ukázat, co jsem dostala k Vánocům. Nebudu tedy ukazovat vše, jen nějaké dárky, které by se Vám mohly více líbit a byly by pro Vás zajímavé (opravdu si myslím, že ponožky a spodní prádlo dostal každý).


Již před Vánoce (ale budu to zařazovat k dárkům) je Starbucks tumbler/termohrnek. Koupila jsem ho klasicky v kamenném obchodě v OC Nová Karolína. Stál (Ježíška) cca 400 Kč. Myslím. Je skvělý! Nosím ho všude a hlavně, když si jdu koupit kávu do Starbucks, dosanu 10 korun dolů za kelímek. A to se samozřejmě vyplatí, že ano.


Hodinky jsem si přála již na narozeniny, ale nikdy se k tomu nějak nedostalo a já si namlouvala, že je nepotřebuji. Mám přece telefon. Ale tyto od Casio mě uchvátily a jsou to klasiky, které zaručeně unosím ke každému outfitu. 


Diář a fixy



Oblečení a nové tenisky (jako bych jich měla málo)
Myslíte, že bych mohla být BOTANIK?


A největší a nejlepší dárek je samozřejmě nový objektiv CANON. Je skvělý, zase jsem o něm básnila snad dva roky a konečně ho mám. Pevná 50 je základ a teď se na něm učím, takže pokud máte nějaké fígly a triky, šup s nimi do komentářů. 

Jaké byly Vaše dárečky k Vánocům? Přeji krásné svátky. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Moc pěkné dárečky. Za mě hlavně ten hrnek a tenisky. Já mám takové termohrnky doma tak 3, ale skoro vůbec je nepoužívám. Ale kupuju si je pořád, protože se mi prostě líbí :D

    http://lifestylebykej.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo mě se taky líbí snad všechny co tam mají :D a určitě to není poslední :D achjo :D

      Vymazat
  2. Já mám doma termosky 4, od Starbucks jen jednu, což je docela paradox, protože tam pracuju :D ale možná i kvůli tomu, už je mám tak okoukané, že je domů ani nechci :D a radost z objektivu naprosto chápu, já jsem si koupila před 3 týdny Olympus a teď furt jen plánuji, jaké příslušenství si k němu dokoupím :D
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to s těma termoskama chápu :D Olympus se mi taky hodně líbí, uvidím, možná jednou jak prodám Canona :)

      Vymazat
  3. Ten Starbucks hrnček je prekrásny ! :)dostaal si super darčeky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Pevná 5O je prostě můj miláček. Peklo ovšem nastává, když sní sestra odjede na víkend z domu a mě zbude jenom seťák. Je to potom malinko nezvyk se zase přizpůsobovat tomu skoro rybímu oku... Termohrnek vypadá mile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nejlepší objektiv co se kvality i ceny týče :) To máš pech no :D Termohrnek je skvělý :)

      Vymazat

Děkuji moc za komentář.

Popular Posts

Subscribe